Modele rame ochelari de vedere barbati

Firma este o noua Linie de ochelari proiectata in Spania Utilizand cele mai Noi Tehnologii. Ramele sunt fine, flexibile si fara parti metalice. Nano Baby propune un concept Nou de Tip 2 in 2, facandu-l o alegere foarte sigura pentru copii si bebelusi. Va fi o alegere film Excelenta pentru Copilul Tau Activ. Ochelarii de Soare si de la nano Baby sunt Alegerea perfecta pentru copii si bebelusi, Cu varsta cuprinsa intre 0 si 4 Ani. Ochelarii de la fossile se inspira DIN designul Tipic al perioadei anilor 1920, Combinat cu dorintele clientilor moderni. Aceasta filozofie “Moda de Epoca Moderna” Indica o ESTETICA Clasica, Dar in acelasi timp contemporana. Ochelarii de modele au de rame tineresti, sport, lejere si usor de purtat. De asemenea, lentilele sunt tratate astfel incat sa fie protejate de gratter si lovituri, in timp ce tu te bucuri de o… Aceste perechi de ochelari sunt complet reglabile pentru fiecare CoPil. En plus, Marca ofera o Gama Larga de forme si Culori.

Oftalmologii recomanda ochelarii acestei Marci deoarece proiectantii SAI au luat in considerare criteriile MEDICALE esentiale pentru a oferi celor MICI cea mai buna viziune si confort. . Acesti ochelari utilizeaza un matériau termoformabil cu rezistenta ridicata. Mai mult decat atat, EI sunt cu 35% mai usori decat ochelarii de Acetat si mult mai durante… Aceasta colectie se evidentiaza prin flexibilitatea sa. Este perfecta pentru copii, deoarece materialul DIN Silicon si designul Evita necesitatea pauzelor. Marca Fossil, infiintata en 1984 dans Statele Unite ale Americii, nu numai ca a transformationnelle conception ceasului, Dar Si-a extins Gama de produse, urmand aceeasi ESTETICA cu care s-a consacrat: un design modern, distinct, Cu Accente de Epoca. Echipa de designeri de la fossile se inspira DIN stilul de viata Urban la Moda, reusind sa furnizeze clientilor SAI produse inovatoare si UNICE.

Nu s-au limitat la produsul ce i-a consacrat, si anume ceasurile, astfel INCAT s-au extins si au Marcat Lumea couleurje cu modelele de Genti, ochelari de Soare si de, si accesorii. In aceeasi idee si viziune de Brand, modelele Lor sunt atemporale si se pot Purta de catre oricine in orice moment al Zilei, indiferent de anotimp. OptiBLU Vine in ajutorul Tau, cu cele mai Noi oferte de ochelari de la fossile. Cand Vine vorba de ochii tai, alege calitatea de la Fossil!. ..